Om Bregmos – en bärande idé

Bregmos startade 1999 utifrån behovet att skaffa en tablettask till ett företag som ville dela ut något kul till sina kunder. Det hela resulterade i att en ask trycktes och fylldes med godis. På så sätt kunde företaget på ett tydligare sätt visa vilka de var. Att askarna sparades gjorde att mottagarna kunde påminnas om företaget under betydligt längre tid.
Så föddes idéen om Bregmos för mer än 15 år sedan.

Under åren som gått har det hänt en hel del. Bland annat så har vi lärt oss massor om effektiva budskap, färskt godis och dess olika förpackningar. Vi har också startat vår alldeles egna chokladfabrik. Företaget har helt enkelt utvecklats och vuxit till sig.
Och vi tänker fortsätta att utvecklas ett bra tag till.

Idag ligger Bregmos huvudkontor i Borgstena utanför Borås och varje år levererar vi miljontals enheter förpackat gott godis med budskap utifrån olika behov och önskemål.

Genom egen tillverkning, tryckeri och förpackningsdivision kan vi på Bregmos snabbt och kostnadseffektivt ta fram kundanpassade lösningar för present- och reklambranschen samt detaljhandeln.
Bregmos sysselsätter 24 personer och bedriver verksamhet i hela Skandinavien och Tyskland. Omsättningen uppgår till cirka 50 miljoner kronor.

Vi ingår i branschorganisationen PWA, har uppnått högsta kreditvärdighet AAA, samt har erhållit DI´s hedervärda omnämnande Gasellföretag flera år i rad.

om-bregmos

Tablettaskar